Internet Banking 您所在的位置:网站首页 Actualizare date online Internet Banking

Internet Banking

2024-06-18 06:09| 来源: 网络整理| 查看: 265

Ce este important să ai la îndemână? numărul de telefon declarat numărul cardului de debit emis de Patria Bank (dacă deții un astfel de produs) actul de identitate - pe parcursul procesului te vom întreba informații din actul de identitate și este necesar să faci o fotografie a actului de identitate pentru a o încărca în platforma online o adresă de e-mail validă 5 minute din timpul tău

HAI SĂ ÎNCEPEM

De ce să-ți actualizezi datele personale? este un proces important și obligatoriu conform reglementărilor legale în vigoare îți asiguri accesul la toate produsele și serviciile bancare și poți derula operațiuni bancare în siguranță te poți bucura de informații utile despre produsele tale bancare

ACTUALIZEAZĂ DATELE

Întrebări utile

Cum îți poți actualiza datele personale?

În orice unitate Patria Bank sau 100% online (dacă ești persoană fizică), simplu și rapid accesând: https://online.patriabank.ro/new/actualizaredate.

Când trebuie să-mi actualizez datele?

Ori de câte ori au intervenit modificări ale datelor personale furnizate anterior (de exemplu: modificarea reședinței, schimbarea actului de identitate, adăugarea unui număr de telefon suplimentar etc.) La solicitarea expresă a Patria Bank – chiar dacă nu s-a modificat nimic, datele tale vor trebui confirmate periodic conform legii.

Ce se întâmplă dacă nu îmi actualizez datele?

În conformitate cu prevederile Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, suntem obligați să realizăm periodic actualizarea datelor de identificare ale tuturor clienților.

În plus, actualizarea datelor personale este o acțiune necesară în relația cu orice instituție financiar-bancară și care ajută la protejarea intereselor tale și păstrarea unui nivel conform de acuratețe a datelor comunicate.

În cazul în care nu îți actualizezi datele, vom fi nevoiți să implementăm măsuri graduale, începând cu refuzul acordării de produse/servicii noi și continuând cu blocarea accesului la produsele existente, neactualizarea putând să aibă drept consecință chiar și închiderea relației contractuale.

Solicitarea mea nu a putut fi procesată online. Ce se întâmplă?

Există situații în care informațiile introduse de tine necesită verificări suplimentare. Colegii noștri din Call Center te vor contacta ulterior pentru a-ți oferi mai multe detalii.

În plus, ai oricând posibilitatea de a-ți actualiza datele personale în orice unitate Patria Bank.

OK, SĂ ÎNCEPEM

Serviciul este disponibil pentru clienții existenți persoane fizice.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有